Unutarnji mir i opuštenost uma

Kad unutarnji nemir nastane bez razloga i preplavi nas, teško je kontrolirati koliko će neobjašnjivi osjećaj zabrinutosti trajati.

Dobra napetost

Javni nastup

Treba razlikovati napetosti. Neke napetosti su dobre jer nas drže pripravnima za određene situacije kao što su: ispiti, nastupi, natjecanja i slično.

Loša napetost

Strah koji se ne može objasniti

Postoje i napetosti koje loše utječu na naše zdravlje.

To su strahovi od nepredvidivih situacija koje se na kraju niti ne dogode. Ponekad to preraste u strah koji nas preplavljuje bez razloga i nema mu objašnjenja. To stvara probleme na poslu,u društvu i obitelji jer zbog neopravdanog straha odgađamo mnoge prilike u životu.

Stres i strah koji se ne mogu kontrolirati prerastaju u tjeskobu. U stanju tjeskobe naš organizam nema sposobnost prilagodbe na stres. Kako bismo mogli svakodnevno funkcionirati, potrebna nam je pomoć.

Ansiolev je linija proizvoda iz tvrtke Specchiasol koju čine Ansiolev tablete i Ansiolev kapi.

Pomoć sastojaka iz prirode

Ansiolev tablete sadrže magnezij koji se već pojačano troši i prilikom stresa. Sadrži i suhi ekstrakt lista i cvijeta gloga tradicionalni pomagač koji štiti srce i krvne žile od adrenalina te suhi ekstrakt cvijeta pasiflore pogodan za borbu s anksioznošću i depresijom.

Ansiolev tablete

Ansiolev kapi uz suhi ekstrakt lista i cvijeta gloga te suhi ekstrakt cvijeta pasiflore sadrži i suhi ekstrakt cvjetova lipe poznatih po svojem umirujućem djelovanju. Kapi su brzinsko rješenje kada vam treba smirivanje prije određenog događaja zbog kojeg imate strah. Primjerice ispit, razgovor za posao, javni nastup i slično.

Ansiolev kapi

Ne smijemo dozvoliti strahu da nam naruši kvalitetu života. Za pomoć se javite savjetovalištu na e-mail info@roranatura.hr ili na telefon 0800-200-091. Savjet zatražite i kod ljekarnika.