Tricomnia šamponi na prirodnoj bazi za prekrasnu kosu

Kosa je poput naše krune i po njoj se može prepoznati naše zdravlje, naše životne navike i naš stil. Prepustite potrebe vaše kose odgovarajućem Tricomnia šamponu kojeg čini više od 95% prirodnih i organski uzgojenih sastojaka.
Šamponi su proizvedeni uz pomoć najsuvremenije ekološki prihvatljive tehnologije. Ambalaža u kojoj su pakirani također je u skladu s prirodom jer je reciklirana.
Šamponi nose BiosNatural Certifikat što jamči da je proizvod izrađen od sirovina biljnog podrijetla i s poštovanjem prema okolišu.
Nutrimix kompleks temelj je Tricomnia linije za njegu kose. Baza od aminokiselina i šećera u funkciji je obnavljanja i jačanja kose. Kosa je mekša, lakše se raščešljava i oblikuje.

Visoko koncentrirani sastojci na prirodnoj bazi prilagođeni su potrebama vaše kose jer svaka kosa ima drugačiju potrebu.

Pronađite Tricomnia šampon koji najviše odgovara potrebama vašeg vlasišta.

Tricomnia šampon za masnu kosu

Masna kosa izgleda slijepljeno i neuredno. Naime, ona luči višak sebuma pa se kosa masti brže, nego što bi trebala. Normalno lučenje sebuma važno je za zaštitu od vanjskih agresora, no kod masne kose zbog pretjeranog lučenja sebuma kosa se brzo prlja te se frizura otežano oblikuje.

Za  potrebe masne kose idealan odabir je Tricomnia šampon s organskim limunom i organskim ekstraktom cvijeta naranče. Tricomnia šampon za masnu kosu veže na sebe nečistoće te vraća proizvodnju sebuma u ravnotežu. Šampon sadrži nutrimix kompleks koji pridonosi mekoj i sjajnoj kosi. Proizvod je pakiran u recikliranoj boci.

Tricomnia šampon za suhu kosu

Suha kosa izgleda oštećeno i najčešće je obilježavaju suhi i ispucali vrhovi.

Kosa postaje suha najčešće pod utjecajem različitih uređaja za stiliziranje kose, zatim pod utjecajem vremenskih uvjeta, stresa i slično. Kod suhe kose problem je i otežano češljanje.

Za potrebe suhe kose idealan odabir je Tricomnia šampon za suhu kosu s Aloe verom koja pruža hidrataciju  i s nutrimix kompleksom za obnovu, mekoću i sjaj kose. Proizvod je pakiran u recikliranoj boci.

Tricomnia šampon za često pranje

Vaša kosa nije previše zahtjevna i treba joj šampon koji će je nježno očistiti i održati je vitalnom? Onda je pravi odabir za nju Tricomnia šampon za često pranje ili poznat i kao šampon za normalnu kosu. Ekstrakt kamilice i zobi nježno će isprati nečistoće.Šampon sadrži nutrimix kompleks koji pridonosi mekoj i sjajnoj kosi. Proizvod je pakiran u recikliranoj boci.

Tricomnia šampon protiv peruti

Uporna perut stvara nam neugodnosti i probleme u društvu. Tu je i svrbež te zategnutost vlasišta. Perut su ljuskice koje mogu nastati iz više razloga. Stres, neredovito mijenjanje jastučnice, prljava kapa, neadekvatni proizvodi za stiliziranje kose i drugo. Idealan odabir je Tricomnia šampon protiv peruti s koprivom koja vraća ravnotežu masnom vlasištu te sprječava pojavu peruti osobama koje su sklone njezinoj pojavi. . Šampon sadrži nutrimix kompleks koji pridonosi mekoj i sjajnoj kosi. Proizvod je pakiran u recikliranoj boci.

Tricomnia šampon protiv opadanja kose

Primjećujete li previše kose na četki, jastuku ili u kadi tijekom pranja kose? Kosa koja opada stvara nam osjećaj brige i utječe na naše samopouzdanje. Tricomnia šampon s bajkalskom grozničicom namijenjena je kosi kojoj nedostaje gustoća i snaga. Tricomnia šampon protiv opadanja kose ojačava kosu koja često ispada u prijelaznim razdobljima kao što su proljeće  i jesen. Korijen kose je jači i njegova mikrocirkulacija je poboljšana. . Šampon sadrži nutrimix kompleks koji pridonosi mekoj i sjajnoj kosi. Proizvod je pakiran u recikliranoj boci.

Njegujte svoju kosu Tricomnia šamponima i pružite joj najbolje.