Otvoreno predavanje na temu Stres i/ili proljetni umor

Poštovani,

 

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na prvo u nizu predavanja za građanstvo koje podržava i organizira tvrtka Ro.Ra.Natura u suradnji sa svojim blogom “Želim zdravlje”.

Tijekom narednih druženja naši stručnjaci iz područja nutricionizma, mikronutricije i fitoterapije uputiti će vas kako kako prevenirati i riješiti zdravstvene probleme koji vas muče i kako poboljšati kvalitetu života općenito.
Tema prvog predavanja je “Stres i/ili proljetni umor”. Pokušati ćemo pronaći koji su vaši uzročnici stresa i kako ga otpustiti uz kvalitetnu prehranu i dodatke prehrani, te kako se riješiti umora.

 

Vrijeme i mjesto održavanja predavanja je u srijedu, 15.03.2017. od 18:00-20:00h, u Edukacijskom centru Ro.Ra. Natura, Dobojska ulica 32, Zagreb.

Predavanja su besplatna. Cilj nam je povećati svijest ljudi o ulozi prevencije i zaštite zdravlja jer smo sigurni da svi “Želimo zdravlje”.
Veselimo se Vašem dolasku!

S štovanjem,

Ro.Ra. Natura Tim.

 

Prijave molimo da šaljete na e-mail info@roranatura.hr ili putem FB stranice “Želim Zdravlje by Ro.Ra. Natura”  ili na T: 01/3094 044