Moć propolisa za obranu imuniteta

Ako vam niti jednom ne oslabi imunitet tijekom jesensko zimskog perioda pravi ste srećković, a za sve ostale tu je pomoć na prirodnoj bazi za kojeg znaju i pčele.

Upoznajmo propolis

Propolis ili pčelinje ljepilo proizvode pčele od različitih biljaka.

Propolis ima antibakterijska svojstva. Koristi se kod : opeklina, akni, kod zubnog plaka, afti… Jedna od poznatijih primjena je za zdravlje gornjih dišnih puteva.

Pčele koriste propolis kako bi ubile bakterije, viruse, gljivice i plijesni zbog čega je sasvim jasno zašto je propolis dio Epid linije za obranu organizma od virusa.

Hunjavica i oslabljen imunitet usporava nas i tjera na mirovanje.  

Specchiasol Epid linija

Specchiasol Epid linija proizvoda obogaćena je propolisom. Linija je namijenjena olakšanju tegoba koje napadaju gornji dišni sustav za vrijeme prehlada i viroza kad imunitet oslabi.  

E.P.I.D. INFLUEPID PLUS, šumeće tablete

Obrana imuniteta u šumećoj tableti. E.P.I.D. INFLUEPID PLUS, šumeće tablete ekspresno su rješenje za oslabljeni imunitet. Hunjavica i osjetljivo grlo često su iritantni.

Sadrže šipak koji je važan za imunitet i vražju kandžu koja pridonosi fiziološkoj funkciji zglobova.

E.P.I.D. INFLUEPID PLUS, šumeće tablete, 20 kom – kupi odmah!

E.P.I.D. OLIGOMIR PLUS, tekući dodatak prehrani

Tekući dodatak prehrani ili sirup na bazi pročišćenog propolisa. Tu su i rosika te mirta koje doprinose razrjeđivanju bronhijalnog sekreta. Eukaliptus stvara osjećaj osvježenja.

E.P.I.D. OLIGOMIR PLUS, tekući dodatak prehrani pridonosi boljitku imuniteta, posebice grlu.

E.P.I.D. OLIGOMIR PLUS, tekući dodatak prehrani, 170 ml – kupi odmah!

E.P.I.D.® BARRIERA SPREJ ZA USTA, bez alkohola

Grlo je vrlo osjetljiv organ tijekom viroze i prehlade. Dok je grlo nadraženo, otežano govorimo, otežano gutamo, otežano dišemo …

Barriera sprej za usta umiruje upaljeno grlo i smanjuje iritaciju usne šupljine. Čini zaštitnu barijeru s hidratantnim djelovanjem.

E.P.I.D.® BARRIERA SPREJ ZA USTA, bez alkohola, 15 ml – kupi odmah!

E.P.I.D.® SPREJ ZA USTA S ERIZMOM, s alkoholom

E.P.I.D. sprej za usta s Erizimom sadrži propolis i ekstrakt erizime. Erizima je poznata kao biljka pjevača. Ovaj sprej za usta doprinosi grlu i s eteričnim uljima eukaliptusa i mirte koji imaju osvježavajuće i blagotvorno djelovanje. Oralni sprej s erizmom dezinficira usnu šupljinu i jednjak.

Glas nam je otežan i nerazgovijetan tijekom viroze i prehlade, a sprej za usta s erizimom pravi je odabir za očuvanje glasa.

E.P.I.D.® SPREJ ZA USTA S ERIZMOM, s alkoholom, 15 ml – kupi odmah!

E.P.I.D.® PASTILE MED I LIMUN

Već i vrapci na granama znaju kako su med i limun odličan odabir kod prehlada i pada imuniteta. Ne čudi što ih je Specchiasol povezao s dragocjenim propolisom antioksidativnog učinka u pastile.

Tu je vitamin C koji je važan za normalno funkcioniranje imuniteta. E.P.I.D.® pastile med i limun dobro će vam doći u torbici tijekom prehlade i pada imuniteta.

E.P.I.D.® PASTILE MED I LIMUN, 20 pastila  – kupi odmah!

EPID® sprej za nos

Dosadna hunjavica koja iritira sluznicu nosa umara i iscrpljuje organizam. Epid sprej za nos s propolisom ima antibakterijski učinak . Stvara zaštitni film u sluznici nosa.

Pročišćava dišne puteve te poboljšava stanje imuniteta. Uz to sadrži sljez i kamilicu koje njeguju iziritiranu sluznicu nosa. Ekstrakt aloe doprinosi zaštiti organizma od iritansa te mikroorganizama.

EPID® sprej za nos, 20 ml – kupi odmah!

E.P.I.D.®  linija junior – obranite dječji imunitet

Djeca su posebno sklona virozama. Vrtići, škole, dodatne sportske aktivnosti gdje su djeca u doticaju međusobno vrlo su pogodna mjesta na kojima djeca mogu pobrati viroze i prehlade. Specchiasol je osmislio i liniju E.P.I.D.® junior namijenjenu djeci.

E.P.I.D.® JUNIOR PASTILE, uz dodatak vitamina C

Junior pastile s finim voćnim okusom: maline, jagode i borovnice. Olakšat će stanje nadraženog grla uz voćni okus kojeg djeca vole. Sadrže vitamin C pogodan za normalnu funkciju imuniteta.

E.P.I.D.® JUNIOR PASTILE, 30 pastila – kupi odmah!

E.P.I.D.® FLU JUNIOR, sirup

Viroze oslabljuju imunološki sustav djece. E.P.I.D.® Junior Flu je tekući dodatak prehrani koji sadrži pročišćeni propolis i ehinaceju . Sok acerole doprinosi s vitaminom C imunitetu i energiji, a tu je i med eukaliptusa.

E.P.I.D.® FLU JUNIOR, sirup, 100 ml – kupi odmah!

E.P.I.D.® TUS JUNIOR, sirup

Kašalj djecu umara te oslabljuje njihov organizam. E.P.I.D.® Tus Junior je sirup s pročišćenim propolisom. Sadrži i ekstrakt mirte. Uz to pomaže kod bronhijalnog sekreta.

E.P.I.D.® TUS JUNIOR, sirup, 100 ml – kupi odmah!

E.P.I.D.® JUNIOR, sprej za usta

Prilikom prehlada i viroza grlo je vrlo osjetljiv organ, naročito kod djece. E.P.I.D.® JUNIOR, sprej za usta sadrži pročišćeni propolis , zatim ekstrakt turice te eterično ulje limuna.

E.P.I.D.® JUNIOR, sprej za usta, 15 ml – kupi odmah!

Za više detalja javite nam se na info@roranatura.hr ili u savjetovalište na besplatan telefon 0800-200-091.